Terugblik ONLINE MEET-up 9 maart 2021

Terugblik ONLINE MEET-up 9 maart 2021

Op dinsdag 9 maart 2021 organiseerden wij de online meet-up van het Testlab Nieuwe Natuur & Klein Wonen, gericht op het delen van inspiratie en kennis over de diverse mogelijkheden om nieuwe natuur te realiseren, in combinatie met tiny houses als economische drager.
De online meet-up is ontzettend goed bezocht. Ruim 350 mensen hadden zich aangemeld: initiatiefnemers op zoek naar een plek, grondeigenaren, gemeenten, provincies, Rijk en andere geïnteresseerden. Het is duidelijk dat het gedachtegoed van het Testlab leeft in de Nederlandse samenleving en er druk wordt gezocht naar mogelijkheden om tiny houses te realiseren. We hebben naar aanleiding van de online bijeenkomst al veel enthousiaste reacties ontvangen. Om dit proces te stroomlijnen, zijn we surveys aan het ontwikkelingen voor matchmaking. Het doel hiervan is om gemeenten en initiatiefnemers te matchen en op deze manier geschikte locaties te selecteren voor het Testlab. Hierover volgt later meer.

Het volledige programma van de meet-up was als volgt (klik op de agenda onderdelen om de presentaties te downloaden):

 
Kon je de online meet-up niet bijwonen en ben je benieuwd naar wat er allemaal is besproken? Kijk deze dan hieronder terug.